tiistaina, maaliskuuta 04, 2008

Helvettiin Jäätynyt

Historiallinen hetki. Nyt on ensimmäinen tuotoksemme päässyt maailmanlaajuiseen levitykseen. Nimittäin youtubeen. Ruoskalle tehtiin musiikkivideo kun sellainen kilpailu näytti Ruoskan sivuilla olevan. Tosin se kilpailu katosi muutaman päivän jälkeen, joten en tiedä oliko kyseessä oikea kilpailu. Joka tapauksessa videon teimme ja se kertoo kahden miehen välisestä ystävyydestä. Olemme yllättävän tyytyväisiä lopputulokseen. Mannisen leikkaustaidot taas nousivat arvoon arvaamattomaan kun sai noin komeaa jälkeä aikaiseksi. Tunnin verran kaiken kaikkiaan kuvattiin materiaalia neljän minuutin videota varten joten oli siinä leikkausvaiheessa säätämistä että osasi oikeat pätkät sieltä sekasorrosta valita. Mutta sen pidemmittä puheitta itse asiaan. Helvettiin jäätynyt olkaa hyvä:

12 kommenttia:

Thundercat kirjoitti...

On kyllä niin hieno video ettei mikään :D

Wille kirjoitti...

Ei se ole mikhään.

manninen kirjoitti...

Aika jännä...

Minja kirjoitti...

Ehkä paras musiikkivideo ikinä!

Wille kirjoitti...

Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Vau :)

Heinä kirjoitti...

WHERE IS THE BLOOD?!

Anonyymi kirjoitti...

OOH! Karu, mutta/ja hyvä!

Wille kirjoitti...

Henu: :)

Heinä: Pakko oli tehdä ilman verta kun oli koko Karstulasta loppunut. Se ainoa pieni veri mikä tuossa näkyy on sekin jotain ihme tomaattikeiton ja ketsupin sekoitusta.

Sirenitä: Karuushan kuuluu tietenkin asiaan.

Jööti kirjoitti...

Ei se mitään jo 4 min pätkää kuvataan tunti. Onneksi Mannisen ja Heinän kanssa kuvattiin noin puolen tunnin pätkään varmaan semmonen 13 kasettia :D. Olipahan vara mistä valita.

manninen kirjoitti...

Plus se että ehkä puolet tosta tunnista on sitä materiaalia minkä kohdalla kamera olisi kannattanut olla suljettuna...

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Impressora e Multifuncional, I hope you enjoy. The address is http://impressora-multifuncional.blogspot.com. A hug.