tiistaina, syyskuuta 26, 2006

Dekkari palaa kotiin.

Kyllä se vain niin on että vannha vitsi on parempi kuin pussillinen uusia. Suunnitelmat muutuvat ja uudet tuulet puhaltaa sadepilvet poistaa valkaisee tän maan ja uusi aika koittaa... Tarkoitukseni oli leikata uusi teoksemme haapavedellä, kunnon paskamaisella editointiohjelmalla, mutta koulutus luo ylitsepääsemättömiä barrikaadeja unelmiemme tielle. Kouluhommat kasautuu ja lisää sataa kuin tissejä mammografin operointipöydälle. Joten päätin tuoda timantin kotiin hiottavaksi, ja editoida se Karu productionssin virallisessa editointiyksikössä, Willen studioilla tampereen villisti sykkivässä homoviidakossa. Eli turha huokaista helpotuksesta, kyllä se on tulossa...

8 kommenttia:

Wille kirjoitti...

Muistaakseni joku ohjaajanalku joskus kehui koulun editointiohjelmaa maasta taivaisiin. Parempihan se on luottaa vanhaan ja paskaksi todettuun, mitä lähteä kikkailemaan ammattilaitteiden kanssa.

manninen kirjoitti...

Avid on hyvä ohjelma jios sitä osais käyttää moitteettomasti

Wille kirjoitti...

Paska se on. Tai sitten käyttäjä on.
Tai molemmat.

manninen kirjoitti...

Paino sanalla moitteettomasti. Meikä ei osaa käyttää edes hammasharjaa moittettomasti

Wille kirjoitti...

Eikä näköjään kirjoittaa moitteettomasti sanaa moitteettomasti.

manninen kirjoitti...

Todistit pointtini. Mutta ei tuo sinunkaan oikeinkirjoitus parasta ole. Eikö oikea muoto olisi etkä

Wille kirjoitti...

Nolaat itsesi vain entistä enemmän. Sana "etkä" viittaisi suoraan sinulle kirjoitettuun viestiin, kun taas sana "eikä" saa aikaan sellaisen mielikuvan että kertoisin asiaa isommalle porukalle, mihin minä tässä tapauksessa pyrinkin.

manninen kirjoitti...

Sinähän se kielimies meistä kahdesta olet